Program de lucru
  • Luni-Miercuri 09:00 - 18:00
    Joi-Vineri 09:00 - 17:00
    Sambata Inchis
    Duminica Inchis
Date de contact

Telemedicina

Programul de telemedicina ofera posibilitatea de a impartasi opiniile medicale privind diagnosticul si tratamentul cazurilor dificile cu specialisti de varf din diverse sub-specialitati ale oftalmologiei.

Programul de consultanta pe internet „Cyber-Sight ” a fost initiat de Profesorul Eugene Helveston de la Universitatea Indiana, SUA, impreuna cu Orbis International, organizatie humanitara non-profit dedicata prevenirii orbirii.

In Romania, programul a inceput in Ianuarie 2000, o data cu prima vizita a profesorului Helveston. Medicii Clinicii Oftalmix colaboreaza activ in acest program intr-o relatie medic curant-mentor.

Practic, programul permite solicitarea a unei a doua opinii, in cazurile atipice, dificile din partea unui mentor al programului sau chiar o discutie activa intre mai multi specialisti oftalmologi cu multa experienta in acest domeniu.

Programul contine si un departament de cursuri si o librarie medicala cu ultimele noutati pentru asigurarea unei educatii medicale continue in domeniul oftalmologiei.