Echipa

Home / Echipa

Echipa Oftalmix

Filozofie si viziune

06

Preventie

Credem că este mai bine să previi decât să tratezi. De aceea, fiecăruia dntre pacienţii noştri i se oferă toate informaţiile necesare pentru a evita dezvoltarea afecţiunilor sau a complicaţiilor. Totodată, fiecare dintre pacienţii noştri primeşte toate datele de care are nevoie pentru îngrijirea corectă a ochilor şi o vedere sanătoasă.

05

Tratament si ingrijire Post-operatorie

Ne dorim ca toţi pacienţii noştri să beneficieze de soluţii de lungă durată. De aceea, considerăm important ca toate interevenţiile să fie urmate de un control periodic, astfel încât să ne asigurăm că organismul răspunde bine tratamentului.

04

Managementul Costurilor

Costurile variază în funcţie de perioada şi complexitatea tratamentului. Vrem ca pacientul să fie întotdeauna mulţumit de serviciile medicale pe care le primeşte şi de aceea, punem întotdeana accent pe transparenţa costurilor.

03

Cadrul modern

Un tratament de succes poate fi obţinut doar prin dezvoltarea unei gândiri pozitive. Cadrul plăcut şi modern, abordarea prietenoasă, igiena riguroasă, respectul faţă de pacienţi şi promptitudinea sunt parte din sistemul de valori în care echipa noastră crede şi care ne-au ajutat să avem una dintre cele mai profesioniste abordări.