KeyOftalm

Home / KeyOftalm

KeyOftalm

Software Cabinet Oftalmologic

Contextul economic actual duce la implicarea companiilor in proiecte ce au drept scop reducerea costurile asociate pastrarii si gestionarii informatiei, precum si maximizarea productivitatii angajatilor.

Aceste doua elemente sunt cu atat mai importante atunci cand discutam despre cabinete medicale, entitati ce au de gestionat un numar mare de informatii referitoare la pacienti. Date precum informatii de contact, istoric medical, documente si imagini, diagnostice sau medicamente prescrise, este necesar sa fie disponibile in orice moment si gestionate cu efort minim, precum si sa fie stocate intr-o locatie sigura.

1

-Aplicatia a fost dezvoltata in stransa colaborare cu medici de specialitate.

– Baza de date structurata, coerenta. Regasirea informatiilor este imediata. Datele referitoare la pacienti sunt consolidate intr-un singur loc extrem de usor de accesat. Intr-o clipa puteti regasi informatii de contact, istoricul pacientului, documente, consultatii, rezultatele analizelor utilizand filtre combinate.

– Usurinta in utilizare. Interfata grafica a aplicatiei (calendar) reprezinta o modalitate rapida pentru verificarea disponibilitatii resurselor (medici), programul de lucru, consultatii programate sau efectuate.

– Comunicare interna – Notite Desktop (Sticky notes). O scurta informare/ cerere poate fi transmisa cu usurinta intre utilizatorii aplicatiei.

2

– Optimizarea interactiunii cu pacientii. Pornind de la preluarea informatiilor de contact ale pacientului si terminand cu ultima consultatie, aplicatia va gestiona toate informatiile referitoare la:
– Lista pacienti si date de contact;
– Programul de lucru al cabinetului;
– Medici cu program de lucru personalizabil;
– Programari;
– Consultatii periodice;
– Masuratori oftalmologice;
– Documente si imagini;
– Lista diagnostice;
– Lista medicamente;
– Prescriptii de medicamente;
– Interventii chirurgicale.

3

– Set de formulare de specialitate: Motivare, Adeverinta, Bilet de trimitere, Fisa lentile de contact, Consult strabism, Consult oftalmologic, Fisa de operatie, Bilet de iesire, etc.;

– Costurile cu gestiunea informatiei si calitatea serviciilor oferite vor fi optimizate. Informatiile sunt imediat disponibile iar raspunsurile catre clienti sunt prompte.

– Securitate. Informatiile sunt gestionate pe un server central si sunt disponibile numai persoanelor autorizate, pe baza de nume de utilizator si parola. In plus meniurile de administrare ale aplicatiei ofera posibilitatea salvarii/ restaurarii datelor – backup.

  • str. Caramfil 73, Sc B, et IV, sect.1, București
  • 0722.500.935 / 0372.707.020
  • office@oftalmix.ro

Intrebari? Completeaza formularul de mai jos, si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.