Despre noi

Home / Despre noi

  • clinica-poza-1
  • clinica-poza-2

Bine aţi venit

Cu o experienţă de peste 20 de ani în oftalmologie şi cu peste 7000 de intervenţii chirurgicale pentru diverse afecţiuni, clinica Oftalmix oferă servicii medicale la cele mai înalte standarde. Investind în permanenţă în tehnologie de ultima generaţie, clinica pune la dispoziţia pacienţilor cele mai sofisticate sisteme computerizate de măsurare a dioptriilor, a caracteristicilor personale şi a comportamentului vizual specific fiecărei persoane.

Cu o pregătire excepţională acumulată prin mai multe programe de renume internaţionale, echipa noastră de medici efectuează investigaţii, diagnosticare şi diferite tratamente oftlamologice pentru atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Clinica este acreditată de Essilor, cel mai mare fabricant mondial de lentile şi cel care a adus pe piaţă inovatoarele lentile progressive.

Încercând să punem accenul pe confortul pacientui, oferim rame de calitate superioară, moderne, superuşoare, fabricate din materiale antialergice şi ale căror vopsea este produsă din pigmenţi naturali.